מזון בריא לגוף ולנפש בהוראה והורות


השתלמות מזון בריא לגוף ולנפש לעובדי הוראה – 60 שעות

מוזמנים להתנסות בבישול ואפייה ולפגוש טעם, ריח וחוויה לצד למידה על עצמנו, על הכוחות שלנו והייחודי שבנו כהורים בבית וכאנשי חינוך בכיתה.
ההשתלמות מתקיימת במכללת קיי בבאר שבע מטעם המרכז להורות ומשפחה ובית הספר להתפתחות מקצועית.

“חוויה של חושים טעם ולמידה על עצמנו כבני אדם הורים ומורים “

ההשתלמות כוללת שני חלקים.
בחלק הראשון נזין את הגוף.

נבשל יחד מתכונים משביעים ובריאים אשר ניתן לבשל בקלות בגן ובבית הספר.
נלקט צמחים בגינה ובשטח ונלמד על מזון מקומי ועונתי.
נשוחח על דרכים לשילוב הבישול במסגרת ההוראה ונרכוש כלים לבישול בכיתה.
בכל מפגש נבשל מאכל שונה אשר פותח לשיח על תזונה בריאה ומקיימת לגוף.

בחלק השני בסדנה נדבר על הקשר בין מעשה הבישול והאפייה ותוצריו לתהליכים שקשורים למחשבות, רגשות וההתנהגויות שלנו בכיתה ובבית.


בהנחיית : נורית כוכבי וטלאור כהן
מתקיים ביום שני תאריך פתיחה 8.11.21 (תלוי במס’ הנרשמים)

בין השעות 16:30-20:00
15 מפגשים פרונטליים כניסה למכללה בהצגת תו ירוק בלבד
 השתלמות לעובדי הוראה – מוכר לגמול 60 שעות.

לעובדי הוראה – ההשתלמות מסובסדת על-ידי משרד החינוך דמי הרשמה הם בסך 430 ₪ .
לקהל הרחב (למי שאינו עובד הוראה) – עלות הקורס 2000 ₪ .

בסיום הקורס תינתן תעודה לעומדים בדרישות הקורס
** מוכרת ע”י משה”ח **

לפרטים והרשמה:
עינב: 077-2312637


על המרצות:
נורית כוכבי – מנחת הורים וראש המרכז להורות ומשפחה מכללת קיי.
מלמדת שנים רבות בתכנית ההכשרה למנחי הורים מוסמכים, מרצה להורים ולמוסדות – עקרונות ופרקטיקות להורות מטיבה.
בשנים האחרונות בוחנת את הנושא אהבה שאינה מותנית בין הורים לילדים במסגרת עבודת הדוקטורט.

טלאור כהן – בעלת תואר B.Ed בסמינר הקיבוצים, להוראת הכימיה והביולוגיה בדגש סביבה ובוגרת של המכון לחינוך דמוקרטי בסמינר הקיבוצים.
מדריכת ליקוט מוסכת ובעלת העסק שביל הליקוט.
עוסקת בבישול בשטח עם משפחות וילדות ובקידום תזונה בריאה ומקיימת.

לפרטים והרשמה:
עינב: 077-2312637

טופס פנייה